Hundeskole

Hundeskole
se på ulvesprog.dkDen naturlige vej i TRÆNING OG INDSIGTER
Jeg har i snart en menneskealder arbejdet med “dyrs adfærdsvanskelige mennesker” og kun i ganske få tilfælde måtte anbefale ejeren at finde det rette hjem til deres hund. Jeg ser en fremherskende problematik i Hunde Danmark – flere og flere anskaffer sig hunde og tror de kan undlade træning og internaterne fyldes op. Hunden får stemplet: PROBLEM HUND!


Jeg undres over hvordan det kan være, at der til stadighed vælges hunde udfra udseende og egenskaber, i stedet for at finde ud af hvad familiens /dit reelle behov er for en hund OG IKKE MINDST hvad du kan tilbyde hunden. ISÆR kamphunde og hunde der er et mix af disse racer vælges – MEN VIL HUNDESKOLERNE HJÆLPE MED TRÆNING ? Desværre må jeg konstatere, at ufattelig mange kamp hunde ejere ringer grædefærdig til mig – fordi de ikke kan få lov, at melde deres lille ny hvalp til træning p.g.a dens afstamning. Det mener jeg er en fallit erklæring – ALLE HUNDETRÆNERE bør tage et medansvar og sætte sig ind i de enkelte racers egenskaber og ROVDYR INSTINKTER – og dele af deres viden. Hold øje m. min hjemmeside der sker hele tiden nyt


Min årelange erfaring med menneskets kropssprog samt signalforvirrende kropssprog overfor hundene har været med til, at jeg nu har startet mine hundeskoler op.


I 2007 blev jeg tilbudt ,at komme til Egypten og studere samt hjælpe til med 350 vilde hunde der lever i et bjergområde i Sinai ørkenen. Dette har i særdeleshed givet mig yderligere overbevisning om , at de metoder og principper jeg træner hunde udfra og ikke mindst rådgiver mennesket bag hunden – er unik.


Jeg er den lykkelige ejer af 4 Alaskan Huskeys som er Ahrnna på 12 år,Aslan på 6 år , Zeus på 6 år og Groa på 4 år


Ahrnna, Aslan Groa og Zeus hjælper mig i mit arbejde med mennesker og i træningen af deres artsfæller uanset race undtagen forbudte racer i DK.


Mine hunde er meget tæt på sin ulv og naturinstinkter.blod. Dette giver en unik mulighed for at vise hundeejeren et kropssprog som ALLE hundeejere/trænere bør vide noget om. Ahrnna har en super evne til at vise, hvordan man opfører sig og hvordan vi mennesker har stor indflydelse på hundens adfærd. Ahrnna vil fra tid til anden være med i træningen af dig og din hund. Se også hvordan jeg træner med de vilde dingoer i zoo.


Ahrnna er udover, at hjælpe mig på skolerne trænet i Schweiz (blodspor træning) .Et spændene sporarbejde hvor anskudt og sårede råvildt opspores.


I nuet har Ahrnna beriget mig med hele 23 hvalpe af 3 kuld – Zeus er én af disse fantastiske hvalpe og er trænet som hjælper på Ulvesprogsskolen. Aslan er det jeg kalder tam hund i flokken og har været far til et enkelt kuld. Han og yderst dejlig, at have med i træningen også. Groa har givet mig 1 kuld vidunderlige hvalpe.


Ulvesprogs skolen

Ulvesprogs skolen arbejder udfra Ahrnna metoden © Har du talt med din hund i dag?


Jeg elsker, at dele ud af min viden og hjælpe til . Der er da intet mere glædeligt end, at give succesoplevelser og viderebringe min ekspertice gennem træning af dig og din hund. I vil opleve positiv refleksion fra de mennesker og hunde, I fremover møder på Jeres vej.


Målsætning: Tilpassede hunde uden brug af straf og trusler ! Træningen foregår i ligeværdigt samarbejde mellem hund og menneske. På denne skole er det en nødvendighed, at du har sele på din hund under træningen. Flexliner er ikke tilladt. Godbidder bedes medbragt (kun udfra BARF – råfodring – kan købes på skolerne) HUSK også høm – høm poserne.


Vi skal kunne kravle, før vi kan gå. Dette gælder også for vores hunde. På denne skole lærer du at træne din hund udfra de gamle urinstinkter. Du vil opleve et samarbejde og forståelse med og af din hund, der vil give dig tryghed og dermed en velafbalanceret sparringspartner. Du vil blive en meget stolt hundeejer.


Du skal være positivt indstillet på, at der er kun én, der har ansvaret for din hunds adfærd og det er dig !


Din hund er dit eget spejlbillede. I undervisningen kommer du til at “se på egen adfærd/kropssprog “. Latteranfald kan forekomme :0)


Alle kan lære disse teknikker – ingen alder/race begrænsninger – ej heller hvis din hund skal genopdrages. Denne skole simplificerer træningen med og af din hund .Vi kommer også igennem almene opgaver.


Meld dig på NU for at sikre en plads. Her har vi nemlig ikke store hold – der skal være tid og plads til den enkelte. Ring eller mail og få tilsendt en brochure. Teori aften med bl.a. ulvefilm.


Jeg har arbejdet i udlandet med heste . Og i en lang periode i 2008 været tilknyttet gallop træneren Anja Runøe´s stald Healing horse Stable. Jeg arbejder Nature Way og følger dyrene og deres “historier” – samtidig er jeg en erfaren bruger af natur medicin både til dyr og mennesker. Jeg bliver også kaldt heste lytteren.