Svede hytte

SVEDE HYTTE CEREMONIER
HELDAGS WORK SHOP (NO.18)


SWEDGE LODGE eller SVEDE HYTTE også kaldet INIPI af The Native Americans – DET OPRINDELIGE FOLK


Guidet af WILD WOMAN indviet og godkendt af medicin mænd som ceremoni leder og med overdragelse af Bedstefar ild.
Navngivet “Moon Woman ” i England i 2004 efter flere besøg / træning / oplæring.


Mit nye navn Wild Woman tog jeg i 2012. Det passer rigtig godt til min sjæl og kraft
Besøgt og arbejdet m. shamaner i Spanien, England, Danmark
I 2008 blev stedet anerkendt af medicin mand fra mexico. Inipi Place (den hellige ceremoni plads) er siden blevet brugt til mange gode og kraftfulde arrangementer og ceremonier.
Hvis du /I er en gruppe eller bare et par der har brug for vejlledning / rådslagning så kontakt Wild Woman og aftal nærmere.

PRAKTISKE OPLYSNINGER se nederst på siden. TILMELDING NØDVENDIGT.


Hvad er svede hytte ritualer ?
Svede hytte er en ceremoni og en helligt plads hvor mennesker kommer for, at lære, bede bønner for sig selv og for andre ,blive healet og for, at komme i kontakt med ånde verdenen – kaldet WAKA TANKA . Vi har alle såkaldte vejledere og guider i vores liv og et svede hytte ritual er en meget kraftfuld måde, at få indsigt i sit inderste selv. Ceremonierne bruges ikke kun til selv indsigter men også til forberedelser til andre ceremonier og kan gøres alene eller med andre.
VIGTIGT at forberede dig på : Et sådant ritual har ikke en tids terminologi. Dvs. du skal forberede dig på, at selvom vi mødes kl 12 betyder det, at det er tiden du kan starte med, at komme. præcis hvornår svede hytten starter afhænger af meget. Dette vil ceremoni mesteren fortælle. INDEN selve begyndelsen vil Wild Woman fortælle om selve ritualet.
Wild woman leder også ceremonier for par, børn, unge, gravide, sygdoms ramte og familier.
Inipi ritualet er som, at gå ind i en kirke. Forstået på den måde, at her skal vises ydmyghed da dette er en genfødsel. Inipien er som en livmoder hvor vi kravler ind og dermed tilbage til foster tilstanden for, at få renselse og blive genfødt. Det enkelte menneske vil blive testet på sin tro og tillid til WAKA TANKA. Og vil kunne opleve ,at ånde verdenen kommunikere. Det kan være gennem sang, lyde, kropslige oplevelser eller andet der sendes gennem de personer der deltager eller gennem ceremoni mesteren.
Ritualet foregår i dyb selvransagelse og tavshed. Nogle får personlige beskeder fra ånde verdenen andre beskeder vil være til deling med de øvrige deltagere.
Ceremoni mesteren guider under selve ritualet og tager kontakt til WAKA TANKA ved hjælp af sin sang, tromme,rasler, tale ,urter m.m. Under hele forløbet vil ceremoni mesteren blive vejledt af Waka Tanka og dermed vejlede deltagerne. Under hele forløbet får ceremoni mesteren hjælp af den en inviet og erfaren FIRE KEEPER – bål passeren / dør vogteren.
Fire keeperen har et stort ansvar i og med, at denne person skal kunne kommunikere med BEDSTEFAR ILD og hele tiden holde øje med, at der ikke kommer onde ånder ind på selve inipi området – THE SACRED SPACE. Fire keeperens rolle er også, at hjælpe de mennesker der måtte vælge, at blive ude.
Det er STRENGT FORBUDT på nogen måde, at nærme sig selve bålet hvor fire keeperen arbejder. Der vil være tydelig anviste pladser hvor man er velkommen til, at være. Forstyr ikke fire keeperens arbejde men vent hvis du skal spørge om noget eller har brug for hjælp. Fire keeperen vil altid være opmærksom på dig.


Ønskes det, at Fire keeperen skal tage særligt vare på et smykke eller andet der ønskes renset overbringes en gave i form af enten tobak, chokolade, hellige urter til Fire keeperen.Og denne vil sørge for, at dette sker.
Ønskes en særlig kraftfuldt bøn om fx healing af en person eller et dyr sendt op til Waka Tanka kan der gives en gave til ceremoni mesteren som også kan bestå af tobak,urter,chokolade eller det den enkelte føler han/hun ønsker at give.Denne bøn vil blive sendt afsted under selve ceremonien.


Ceremonien har ialt 4 runder hvor de 4 vinde, Moder Jord og Universet æres. Selve indgangen til Inipien foregår ved, at man følger en nøje lagt vej der repræsentere Livets vej. Her passeres også det hellige alter hvor det er muligt, at lægge ting der ønskes renset for dårlig energi eller andet.


Svede hytten er bygget på en ganske særlig måde og har form som en slags Iglo. Den er tildækket af dyreskind eller tæpper. I midten af svede hytten er selve “navlen” Det er stedet hvor de glødende sten fra bålet kommer ind og ligge. Når det korrekte antal sten er afleveret af fire keeperen – lukkes døren ind til svede hytten og ceremonien går i gang. Her er det totalt mørkt. Hver runde kan vare fra alt mellem 20 min til 1 time. Under disse runder er det ikke tilladt, at forlade svede hytten.


Efter hver runde kan man vælge, at kravle ud og komme ind igen når næste runde starter. Har man valgt ikke ,at kravle ind i hytten efter en afsluttet runde, er det ikke tilladt, at komme ind igen.


Under ceremonien er det tilladt, at være nøgen efter døren er lukket. Det er STRENGT FORBUDT at sidde med spredte ben mod de hellige sten.


EFTER ceremonien samles alle og spiser et fælles måltid for, at ære og fejre genfødslen.


REGLER for deltagelse hos Wild Woman
Personer med afhængighed af euforiserende stoffer og alkohol INGEN ADGANG. Du skal have været clean minimum 6 mdr.
Ingen indtagelse af nogen former for alkohol min.3 dage før – bedst 7 dage før.
Det anbefales, at faste min. 1 døgn før. Eller undgå tungt mad som fx brød,ris,pasta,kartofler,mørkt kød
DRIK RIGELIGT med vand i dagene op til og især selve dagen
Kvinder der har deres Moon Time – Menustrationer – INGEN ADGANG dog kan der deltages udenfor svede hytten
Kvinder skal være tildækket fra bryst til under knæ – bomuld anbefales da syntetisk stof kan blive ganske ubehageligt inde i selve svede hytten
Mænd skal være tildækket med enten lænde klæde eller fx shorts
Når der trædes ind på selve ceremoni pladsen er der ingen tale – dog kan der hviskes meget stille.
VIS HENSYN og ydmyghed overfor øvrige deltagere og selve den hellige plads.
Smykker eller andet er ikke tilladt, at medbringe inde i svede hytten


Medbring gerne en lille gave til fire keeperen. Fx chokolade,tobak,Det er hårdt arbejde at sørge for stenene og ikke mindst at holde pladsen fri for dårlige energier eller anden form for tilstedeværelse


PRIS og DONATIONER
Svede hytte deltagelse koster 300 kr per person – der betales ved ankomst eller indbetalt på Reg.nr 1718 konto 6270807974

Stedet modtager gerne donationer der vil blive brugt til brænde,nyanskaffelser,opretholdelse og vedligeholdelse af pladsen og af ceremonierne samt til forplejning m.m der kan gives til gæster og værdigt trængende der måtte komme til stedet her. Ikke mindst brødre og søstre fra andre lande
Donationer kan gives på selve pladsen eller indsættes i Nordea Bank reg.nr 1718 konto nr 8968118499. Skriv donation i referance.
Donation kan også være fx træ til bygning af små shelters eller andet der er brug for til stedet – spørg endelig


TÆPPER , BRÆNDE, MODTAGES GERNE – dog ikke dyner og vat tæpper


PRAKTISKE OPLYSNINGER
Medbring 1- 2 håndklæder. Godt at have et med ind i svede hytten til, at tage over hovedet hvis det bliver for varmt. Og et rent til bagefter hvor det kan være rart, at skylle sig hvis man føler for det.
Varmt tæppe til, at pakke dig ind i mens der ventes på, at kravle ind i svede hytten
Drikke dunk til vand
Evt. lygte da det bliver meget mørkt
Fodtøj til, at gå i op til selve ceremoni pladsen fx. sandaler, gummi støvler
Sidde underlag fx et skind, strand måtte, pude, tæppe e.lign kan også bruges til støtte under numsen hvis man har dårlig ryg
Pose til det våde tøj og sko
Mad til fælles spisningen – tag med hvad du kan undvære det kan være alt fra varm suppe, gryderet ect. dessert,kager,frugt,brød,kaffe, the,smør ect


TILMELDING –
Der er et begrænset antal pladser. Meld dig på sms tlf + 45 – 22 59 53 12 eller ring gerne. Der er ikke faste datoer men der gives besked når det er tiden til ceremonierne. Book i god tid.


FacebookGruppen hedder SACRED SPACE FAMILIEN. Den er åben og alle er velkomne, sålænge du kommer med rent hjerte, ingen afhængighed af rusmidler

Shaman Værkstedet v. Shannie Voldum (Wild Woman) – Tlf + 45 22 59 53 12 – Træffetid : læg besked m. navn,dato og antal hvis tlf svaren er på el. via E – mail se under menû punktet kontakt


STED
GREVINGE KANALVEJ 25 B, 4571 GREVINGE. Mod Sj.odde – v. Audebo dæmningen slutningdrej til venstre v. grillen. lige ud ca 1 km. Første åbne sted til venstreses lille gult hus inde på “prærien”. Sort post kasse ned ad bumlevejen….
VIGTIGT RING med klokken der hænger til venstre for den store låge og afvent der kommer nogen og lukker ind TAK. Hundene er løse og render på jagt i skoven hvis de smutter ud !!!

May the force and happiness be with you

Må kraften og lykken være med dig

ønskes du af

“Den seende medicin kvinde WILD WOMAN”