Det spirituelle

UHHH DET SPØGER.

Vi kender det alle og alligevel ved vi ikke, om det er svindel og humbug ….
TV viser udsendelser som “Åndernes Magt” og “Klarsyn” m.v.

Hvad er ånder og hvordan kommer vi i kontakt med dem? Har du afdøde, du ønsker kontakt til?? Står du midt i vigtige afgørelser i din NU og HER situation?? Er helbredet i udu ?? Spørgsmålene er mange …

Shannie Voldum udtrykker bl.a.: “… Vi har alle personlige vejledere og skytsengle. Ofte kender vi det alle, når de kontakter os – f.eks. ved personlige oplevelser, hvor vi ikke helt ved, hvorfor vi gjorde noget andet, end det vi havde tænkt os. Vi undres over ting, der sker som f.eks. barnet der af “uforklarlige” årsager bliver trukket væk af usynlige hænder fra vejen – og i det samme kommer en bil i rasende fart forbi … Eller børn der med stor præcision kan beskrive spøgelset, de kan se …”

En mystisk og anderledes aften i skæret af tusmørket og levende lys

Jeg tager kontakt til “en anden dimention” også kaldet Åndeverdenen. Denne aften vil du opleve langt mere end forstanden forstår – du vil få råd og vejledning gennem mig som talerør/tolker fra Åndeverdnen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i løbet af aftenen, især hvis du ikke helt har fået sagt ordentlig farvel til en afdød, kan jeg viderebringe informationer. Dog skal det påpeges, at afdøde er ikke en energi, vi kan “tvinge” frem – de afdøde kommer, hvis de vil og når de vil. Jeg kan bede om kontakt til en afdød, men det ville være svindel, hvis jeg lovede dig, at jeg selvfølgelig kan fremmane en afdød. Sådan fungere det bare ikke. Der vil som oftest komme afdøde tilstede en sådan aften.

Målgruppe: Alder fra 16 år – ?

Gå i biografen og få en oplevelse for én aften ELLER kom til KLARSYNSAFTEN og få en oplevelse for livet!!!

Platformsseancer kan arrangeres. Jeg kommer gerne ud til dig/Jer.
Årelang erfaring også i England/Frankrig.

ØVRIGE TILBUD

Healing
Du har ondt i kroppen/sjælen. Jeg lindrer og/eller fjerner årsagen og giver dig de informationer, din krop giver mig. På den måde kan du få indsigt i et bedre liv/livsførelse og forstå, hvad det er, din krop ikke bryder sig om og/eller, hvad den signalerer til dig. Som Shaman har jeg bl.a. evnen til at “se de lysende energier” i kroppen og derved kan jeg “se”, hvorhenne din krop er “dæmmet op” med dårlig energi.

Åndemaner

Åndehjemsendelse

Sjælsrejse

Clairvoyance

Reinkarnation

Regression

Psykometri

Kom selv med et ønske